úterý 16. března 2010

Úvodník a Dekameron!

Blog, fenomén jehož největší rozmach už je za náma a tak si konečně můžu taky přispět svoji kapkou do potoka.No takový pokrytec nejsem, neměl jsem o čem psát tehdy a nevím zda bude o čem teď.Nicméně pokusím se, stejně to nikdo nebude číst, takže to berte jako veřejný deník.

Počínaje dneškem, jsem dokoukal všechny díly Californication.Tohohdle Dekameronu pro 3.tisíciletí.Že se toho od 14. století moc nezměnilo, reflektuje tohle dílko celkem jasně.Bukowski zabalený do atraktivního balení Hanka Moodyho, aby náctileté dívky patřičně zvlhly.Občas podezřívám Duchovnyho, že hraje sám sebe.Nicméně pokud jste tenhle úchylný seriál, u kterého máte pocit, že být alkoholikem je vlastně fajn,neviděli určitě doporučuju.


Co se hudebních objevů týče, posledních pár dní naposlouchávám partičku, která se jmenuje Das Pop.Poplatni svému názvu hrajou nenáročný, přímočarý melodický pop, ale vzhledem k chaotickému počasí, které řádi venku je to příjemná poslechovka.Kluci Belgičtí se v únoru zastavili i v Praze a dokonce zahráli zadarmo, společně se dvěma DJ's.Přece jen má ta naše metropole něco do sebe.

Á propos, dneska jeste se dočetl, že vědci objevili novou emoci, kterou nazvali "Povznesení".Projevuje se pocitem tepla v hrudi a touhou být lepším člověkem.Tak kdopak z nás tuhle emoci ještě má?

Žádné komentáře:

Okomentovat